Март е месецът, който често е определян като капризен и своенравен,

...
Март е месецът, който често е определян като капризен и своенравен,
Коментари Харесай

Какво да купим за 8-ми март?

Март е месецът, който често е определян като придирчив и капризен, само че пък зависим на магичната ни женственост. Март идва със силата на възраждащата се природа и с упованието за слънчеви лъчи и лекост. След дългата зима е време да се отърсим от сивотата и рутината и да дишаме с цялостни гърди, нали?

Вълшебен и елементарен метод да го създадем, е да се потопим във вълшебството на книгите. Още по-добре е, когато те са посветени на вдъхновяващи дами и ни връщат чувството за това какъв брой огромна е личната ни мощ, оказват помощ ни да я завихрим в оня по този начин специфичен „ танц ” на чара, мекотата, силата и топлината, присъщи на всяка една от нас!

Нека създадем този март още по-специален , избирайки заглавията събрани от Orange в празнична селекция, наречена „ П(р)очети силата на дамата “. Тя ви предлага 20% онлайн отстъпка на голям избор от увлекателни и забавни книги, отдадени на мощните и вдъхновяващи дами.

Ако тази година сте решили да зарадвате скъпата си майка или баба, или другарка, а за какво не и колега в офиса с нещо по-различно - Orange предлага отлично решение: гифт гайд за избиране на подарък. От удобството на дома си, в късата обедна отмора или до момента в който почивате с телефон в ръка кликнете тук! И пред вас ще се открие „ вълшебна ” опция да изберете, благодарение на насочващи въпроси, най-добрия подарък за Деня на дамата.

Лесно и бързо ще съумеете да се ориентирате и да поръчате превъзходен подарък, с който този 8 март ще бъде доста специфичен!

Нека признаем - изборът на дарове постоянно е сложен, а когато разнообразието е прекомерно огромно, това ни обърква още повече, нали? Вижте селекцията, която ние направихме благодарение на гайда. Нашите дарове към този момент пътуват към нас - направете и вие своя избор от огромното многообразие от чудесни оферти включващи чанти, портмонета, бележници, чаши, ключодържатели, книги и още много варианти.

Tермочаша Kambukka от серията Etna

Чудесен избор, в случай че половинката ви е от дейните дами, които се грижат за природата. Забавният дизайн, висококачествената неръждаема стомана и цялостното улеснение при използването ѝ трансформират тази чаша в превъзходен подарък за споделените ви моменти измежду природата, при подготовка в залата, по време на път и в всекидневието.

Чашата не просто ще резервира напитките ви топли до 9 часа и ледено студени до 18 часа, само че ще се трансформира в обичан аксесоар, в случай че половинката ви е от модерните градски дами.



Ключодържател Metalmorphose - Party Balloon LOVE

Ако към момента не сте събрали храброст да ѝ кажете вълшебните думи " Обичам те! " – направете го благодарение на този ключодържател, който няма да остави приятелката ви равнодушна, подсигуряваме! Ефектен и шеговит, той ще се трансформира в обичания аксесоар на вашето момиче.

" Малките неща стават огромни, когато са направени със пристрастеност " – е мотото на марката и ние не можем да не се съгласим.



Кутия за бижута Miquelrius Wildblue

Помните ли светналия си взор, когато като дребни девойки сте отваряли кутията с бижута на баба? Сега е ред вие да я зарадвате с тази практична и комфортна кутия с разнообразни отделения и огледало. Чудесен подарък за всяка стилна дама.



 Дамски портфейл Bugatti Vertice

Подарете на майка си грациозност и жанр и даже прибавете в този портфейл от висококачествена телешка кожа вашата фотография, с цел да сте постоянно с нея! Класически дизайн, внимание към всеки подробност, в превъзходен размер за всяка дамска чанта и по този начин обичаните на всички майки странични отделения със здрав цип, които събират всичко належащо.



Ролер Parker Royal IM Professionals Monochrome Bronze

Не устояхме на изкушението (ние сме " пишещи девойки " ) да изберем подарък и за нас! Избрахме да прибавим към обичания си бележник и грациозен ролер за удобно и безпрепятствено писане. Доверихме се на майсторството, опита и перфекционизма насъбрани за повече от век на компанията Parker, която се доказала с умелото комбиниране на класическата визия  и грациозност със актуалните технологии.



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР